top of page
Kjo shishe uji prej 17 ons, me dy mure prej çeliku inoks, është e përkryer për daljet tuaja të përditshme. Do ta mbajë pijen tuaj të preferuar të nxehtë ose të ftohtë për orë të tëra. Gjithashtu përmban një kapak kundër erërave dhe rrjedhjeve. Hidheni në mbajtësen e filxhanit të makinës tuaj gjatë rrugës për në punë, merrni me vete në shëtitje ose hidheni në çantën tuaj sa herë të keni etje.

• Çelik inox me cilësi të lartë
• 17 oz (500 ml)
• Përmasat: 10,5″ × 2,85″ (27 × 7 cm)
• Balonë me vakum
• Ndërtim me dy mure
• Forma e kunjave të bowlingut
• Kapak pa erë dhe rezistent ndaj rrjedhjeve
• I izoluar për lëngje të nxehta dhe të ftohta (e mban lëngun të nxehtë ose të ftohtë për 6 orë)
• Veshje ORCA e patentuar për ngjyra të gjalla
• Vetëm larje me dorë (pjatalarëse nuk rekomandohet për shkak të vulosjes me vakum)
• Produkt bosh me burim nga Kina

Mohim përgjegjësie: Mbajtja e ujit në shishe për më shumë se 24 orë është johigjienike dhe mund të rezultojë në një erë të pakëndshme.

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

Shishe uji prej çeliku inox LLTFF (e bardhë).

SKU: 627D6B1FE18E0_10798
$34.50 Regular Price
$29.33Sale Price
    bottom of page