top of page
About Us page header man working out

Nuk jeni lodhur duke mos pasur trupin e ëndrrave tuaja? Isha...

Llewellyn About Page Image

KUSH ËSHTË LLEWELLYN FOODIE FIT?

Ne të gjithë filluam diku ...

Përshëndetje / Përshëndetje dhe Mirë se vini! Unë jam Llewellyn Fit Foodie!

Historia ime është njësoj si e juaja. Jeta më kapi…. (Fëmijët, Karriera, Marrëdhëniet, Ushqimi, Pirja, Stresi, etj...)

 

Ashtu si ju, unë kisha mjaftuar duke marrë frymë vështirë, duke u përpjekur të lidhja këpucët e mia dhe duke vërejtur ndryshime delikate që nuk mund t'i injoroja më (Apnea e gjumit, beli gjithnjë në rritje dhe pa fund!)

 

Pas muajsh provë dhe gabimesh, gjeta formulën që funksionon! Është aq e lehtë sa 1, 2, 3 = transformim i humbjes së peshës në 120 ditë!

Le të fillojmë!

bottom of page