top of page

Hyni në LLTFF sipas mënyrës tuaj.
Plani fillon me 1,99 dollarë ose Abonohu për të gjithë aksesin në programet LLTFF!

Llewellyn's Weight Loss Story

KUSH ËSHTË LLEWELLYN FIT FOODIE & LLTFF?
(HUMBJA ME SHPEJTË E PESHES E AMERIKAVE, PROGRAMI I DIETIT)

Ne të gjithë filluam diku ...

  Mirë se vini! Unë jam Llewellyn Fit Foodie!

Llewellyn hedh dritë mbi mënyrën se si një kombinim i thjeshtë i ushtrimeve të peshës trupore në shtëpi, fuqia e ndryshimit të zakoneve të të ngrënit dhe kardio minimale mund t'i ndihmojë njerëzit të kenë jetë të gjatë të shëndetshme. Llewellyn ka zbuluar gjithashtu se ai e kupton saktësisht se sa e vështirë mund të jetë mbajtja e një stili jetese të shëndetshme, por më e rëndësishmja se sa e rrezikshme është mosmbajtja e një stili jetese. Eksperti fenomenal i fitnesit dhe trajneri i mirëqenies drejton një program transformimi të humbjes së peshës që i udhëzon njerëzit për ndryshime të thjeshta të stilit të jetesës që mund të adoptojnë për të humbur peshën e tepërt dhe për t'u bërë versioni më i mirë i vetes.

— HIRRNI HAPIN E PARË NË NJË UDHËTIM QË JU SHTYN NE KUFI

LLTFF Call to action

LLTFF është një mënyrë argëtuese dhe e provuar për të humbur peshë në 30 ditë, në shtëpi, pa palestër dhe duke bërë ndryshime të thjeshta që çojnë në Versionin më të Mirë të Ju! LLTFF është i lëvizshëm, i aksesueshëm dhe mund të bëhet kudo dhe kurdo!    

PSE DUHET TË BASHKIM LLTFF?

Pleqtë tanë e thoshin më së miri, "Mbaje të thjeshtë" dhe kjo është ajo që programi im është "THJESHTË!"

Sapo të aplikoni mjetet që do të ndaj me ju, një jetë e re dhe një mënyrë jetese formohen nga brenda jashtë!

Së bashku do të zbulojmë sa më të lumtur dhe më të shëndetshëm të jetë e mundur!

Çfarë thonë klientët

Ja çfarë po arrijnë dhe po thonë klientët e programit LLTFF  duke përdorur programin e ushtrimeve LLTFF:

Testimonial Image 1

Po Programi Fit Foodie funksionon!!! E nisa 38 ditë më parë dhe jam 35 kilogramë më pak dhe po fitoj muskuj dhe forcë duke hequr vazhdimisht yndyrën gjatë gjithë kohës duke shijuar ushqime të shijshme të shëndetshme që bëj në shtëpi. Të gjithë këtë program e bëj në shtëpi me rezultate të mrekullueshme. Kam foto për të vërtetuar transformimin tim. Ndodhi aq shpejt sa të gjithë më pyesin se cili është sekreti im... Kam më shumë energji se kurrë më parë dhe ha shumë më pak, është vërtet e mahnitshme!

Vernon

Program 120 ditor

Hidhini një sy transformimit tim 150 LBS duke përdorur atë që do të ndaj me ju.

LLTFF program in 120 days

Programi i ushtrimeve LLTFF ndahet në 120 ditë

LLTFF bazohet në 4 ushtrime të thjeshta që mund t'i bëni kudo, në çdo kohë. Të gjitha në nivelin tuaj të ritmit dhe intensitetit.

Llewellyn Tales from the sweatshop Podcast

Përralla nga SweatShop me Llewellyn (Podcast)

Duke ju treguar se si të hani jashtë, të dilni dhe të festoni (kur Covid përfundon), të udhëtoni nëpër botë dhe të humbni akoma peshë!

Llewellyn on social media

LLEWELLYN MEDIET SOCIALE FIT FOODIE

Bashkohuni me mua ndërsa ju jap këshilla të shpejta, vende interesante dhe historinë e udhëtimit tonë!

All Videos

All Videos
Search video...
LLTFF Veteran (Land Station) Free trial

LLTFF Veteran (Land Station) Free trial

05:14
Play Video
Core 4 Warm Up Free Trial

Core 4 Warm Up Free Trial

01:58
Play Video
LLTFF Veteran Air Station (pt4)

LLTFF Veteran Air Station (pt4)

04:43
Play Video
Our Videos
Contact

KONTAKTONI

Keni pyetje? Thjesht më kontaktoni më poshtë

gallery