top of page
Pavarësisht nëse jeni duke pirë kafenë e mëngjesit, çajin e mbrëmjes ose diçka në mes - kjo filxhan është për ju! Është i fortë dhe me shkëlqim me një printim të gjallë që do t'i rezistojë mikrovalës dhe pjatalarëse.

• Qeramike
• Dimensionet e filxhanit 11 oz: 3,85 inç (9,8 cm) në lartësi, 3,35 inç (8,5 cm) në diametër
• Dimensionet e filxhanit 15 oz: 4,7 inç (12 cm) në lartësi, 3,35 inç (8,5 cm) në diametër
• Larëse enësh dhe mikrovalë
• Produkt bosh me burim nga Kina

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

Kopje e turit me shkëlqim LLTFF (e bardhë).

$13,50 Regular Price
$11,48Sale Price
    bottom of page