top of page
Kjo bluzë e veshur me jakë v për femra ndihet e rehatshme, por jo shumë e ngushtë—ideale për t'u veshur vetë ose si pjesë e një pamjeje me shtresa. Është bërë nga pambuk organik i butë dhe me cilësi premium. Mos e kaloni gjithë ditën duke zgjedhur rroba - shkoni me bazat themelore!

• Pambuk 100% organik i krehur me unazë
• Pesha e pëlhurës: 4,13 oz/yd² (140 g/m²)
• Përshtatje e rregullt
• Jakë V me jakë me brinjë
• Shirit qafe e vetëpunuar
• Mëngë dhe buzë të qepura me dy gjilpëra
• Produkt bosh me burim nga Bangladeshi

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "What Can't I Do" Bluzë e veshur me jakë v për femra

$34,50 Regular Price
$29,33Sale Price
    bottom of page