top of page
Fasulja perfekte ka ardhur! Kjo bukuri e qëndisur ka një përshtatje të rehatshme që ju siguron që do të ndiheni komod dhe ngrohtë çfarëdo që jeni duke bërë.

• 60% pambuk, 40% akrilik
• Përzierje pambuku që merr frymë
• Forma që i përshtatet formës
• Një madhësi i përshtatet më së shumti

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "We All In" Embroidered Beanie

$19,50 Regular Price
$16,58Sale Price
    bottom of page