top of page
Është gjithmonë një vendim i mirë të investosh në bazat me cilësi premium që do të duken mirë dhe do të zgjasin gjatë. Kapaku premium për meshkuj është jashtëzakonisht i butë dhe i lëmuar dhe i bërë nga materiale të qëndrueshme. Vishni atë si pjesën e sipërme të stërvitjes, shtresën e shtresave, ose më vete, të kombinuara me fundet tuaja të preferuara.

• Pambuk 100% i krehur me unazë
• Athletic Heather është 85% pambuk, 15% viskozë
• Coal Coal Heather është 60% poliestër, 40% pambuk
• Pesha e pëlhurës: 5,5 oz/yd² (186,48 g/m²)
• Material i butë i larë dhe i lidhur ngushtë me peshë të mesme/peshë të rëndë
• Përshtatje e relaksuar
• Sipërfaqe ekstra e butë
• Krahu i rënies pa mëngë
• Produkt bosh me burim nga Bangladeshi

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "That Dude" Takëme premium për meshkuj

$29,50 Regular Price
$25,08Sale Price
    bottom of page