top of page
Këto dollakë sportive prej pëlhure kompresioni janë një domosdoshmëri për stërvitjet me intensitet mesatar dhe të lartë. Ato janë të buta, komode dhe elegante - ideale për këdo që pëlqen një mënyrë jetese aktive.

• Përbërja e pëlhurës në Meksikë: 75% poliestër, 25% lycra (pjesa e sipërme e dollakës) dhe 75% poliester, 25% elastik (pjesa e poshtme e dollakës)
• Përbërja e pëlhurës në Evropë: 57% poliamid, 43% elastik (pjesa e sipërme e dollakës) dhe 78% poliestër, 22% elastik (pjesa e poshtme e dollakës)
• Pesha e pëlhurës së pjesës së sipërme: 5,45 oz/yd² (185 g/m²)
• Pesha e pëlhurës së pjesës së poshtme: 8,25 oz/yd² (280 g/m²)
• Pëlhurë me ngjeshje
• I pashpjegueshëm dhe i qëndrueshëm në mbledhje
• Kuqe e qepur
• ⅞ gjatësi
• Me bel të lartë
• Efekt dobësues dhe prerje ngritjeje të vitheve
• Rrip me dy shtresa
• Zmadhoni madhësinë nëse jeni në mes të madhësive pasi pëlhura me kompresim mund të jetë e ngushtë në trup
• Xhep në pjesën e pasme të rripit të përshtatshëm për modelet më të mira të telefonave, p.sh. iPhone 12
• Komponentët e produktit bosh me burim nga Italia dhe Spanja

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "Thjesht" dollakë sportive për femra

$49,50 Regular Price
$42,08Sale Price
    bottom of page