top of page
Erëzoni veshjen tuaj duke shtuar një copë të qëndisur që bie në sy. Falë pëlhurës së tij të qëndrueshme me twill, copëza është elastike ndaj nxehtësisë. Porositeni sot dhe bëhuni gati të filloni të zbukuroni!

• 26% pambuk, 74% poliester
• 3″ (7,6 cm) në diametër
• Opsionet e lidhjes: hekurosja, qepja ose kunja e sigurisë
• Produkt bosh me burim nga Kina

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "Patch My Pain" Embroidered patches

$17,50 Regular Price
$14,88Sale Price
    bottom of page