top of page
Kjo çantë dollapësh është shoqëruesi i përsosur për çdo rast—merreni me vete kur udhëtoni, bëni punë të përditshme ose shkoni në palestër. Çanta është e gjerë dhe do t'i mbajë të gjitha gjërat tuaja të rregullta dhe të organizuara me xhepat e saj të shumtë, duke përfshirë një me zinxhir për gjërat tuaja më të vlefshme. Rregulloni rripin e mbushur të shpatullave kur çanta ju ndihmon të mbani gjëra më të rënda dhe vazhdoni vrapimin tuaj të përditshëm pa u shqetësuar!

• 100% poliester me interlinare te zeze
• Pesha e pëlhurës: 9,56 oz/yd² (325 g/m²), pesha mund të ndryshojë me 5%
• Një madhësi: 22″ × 11,5″ × 11,5″
• Tubacione T për stabilitet
• Rrip supe me mbushje të rregullueshme dhe të lëvizshme
• Doreza të dyfishta të mbushura me mbërthyes me unazë dhe unazë për mbajtje të lehtë
• Xhep anësor rrjetë
• Xhepa të shumtë brenda
• Komponentët e produktit bosh me burim nga Kina

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

Çanta Duffle ekskluzive LLTFF "Living Gym".

SKU: 627DDDB89A477_12021
$89,50 Regular Price
$76,08Sale Price
    bottom of page