top of page
Qoftë e veshur vetëm apo me shtresa, kjo bluzë këmishë është e butë por e qëndrueshme për t'i bërë ballë kërkesave të fëmijës suaj për kohën e lojës. Është kombinimi perfekt i komoditetit dhe stilit. Këmisha ka një jakë me shirita, mëngë të qepura dyshe dhe kasetë qafe prej pëlhure vetë.

• Pambuk 100% i krehur me unazë
• Hiri është 99% pambuk i krehur me unazë dhe 1% poliestër
• Heather është 90% pambuk i krehur me unazë dhe 10% poliestër
• Pesha e pëlhurës: 4,5 oz/yd² (153 g/m²)
• Konstruksion me tegel anash
• Mëngë me dy gjilpëra dhe buzë të poshtme
• Shtpi me brinjë në jakë
• Shirit për qafën e vetë-pëlhurës supe më sup
• Etiketa EasyTear™

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

T-shirt LLTFF "Zoti i Vogël" për foshnjat

$29,50 Regular Price
$25,08Sale Price
    bottom of page