top of page
Rritni lojën tuaj të këpucëve me Këpucët High Top Canvas. Këto këpucë të punuara me dorë dhe në modë sigurisht që do të shijojnë veshjen tuaj. Merre tuajën tani!

• 100% poliester, pjesa e sipërme e kanavacës
• Shtolë e jashtme gome etilen-vinil acetat (EVA).
• Rreshtim i frymëmarrjes, shtrojë e butë
• Këpucë prej lëkure artificiale
• Dantella të bardha
• Jakë e mbushur, përpara me lidhëse
• Produkt bosh me burim nga Kina

E rëndësishme: Ky produkt është i disponueshëm në vendet e mëposhtme: Shtetet e Bashkuara, Kanada, Australi, Mbretëria e Bashkuar, Zelanda e Re, Japonia, Austria, Belgjika, Danimarka, Finlanda, Franca, Gjermania, Greqia, Hungaria, Irlanda, Italia, Luksemburgu, Holanda, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Spanja dhe Suedia. Nëse adresa juaj e transportit është jashtë këtyre vendeve, ju lutemi zgjidhni një produkt tjetër.

Mohim përgjegjësie: Këpucët do të kenë një erë ngjitëse kur hapni kutinë. Era do të zhduket disa ditë pasi këpucët të jenë shpaketuar.

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "It's Time" Këpucë ekskluzive të kanavacës për meshkuj

$79,00 Regular Price
$67,15Sale Price
    bottom of page