top of page
Kush nuk dëshiron ta kthejë shtëpinë e tij në shtëpi? Ndriçoni hapësirën tuaj duke shtuar këtë flamur unik në murin tuaj. Flamuri juaj nuk do të rrudhë apo tkurret falë materialit poliestër dhe do të zgjasë një kohë të gjatë.

• 100% poliester
• Pëlhurë e punuar me shtiza
• Pesha e pëlhurës: 4,42 oz/yd² (150 g/m²)
• Printoni në njërën anë
• Ana e pasme bosh
• 2 fole hekuri
• Komponentët e produktit bosh me burim nga Kina dhe Izraeli

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF Përgjithmonë Flamuri

SKU: 627DDB6B74EDC_12584
$29,50 Regular Price
$25,08Sale Price
    bottom of page