top of page
Ky kapak i stilit të kampit ka një mbyllje me kapëse me rrip najloni me profil të ulët. E rehatshme dhe klasike!

• 100% pambuk
• Me strukturë të butë
• Pesë panel
• Profil i ulët
• Vrima metalike
• Mbyllja me kapëse rripi najloni


Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "Përgjithmonë" Kapak me pesë panele

$34,50 Regular Price
$29,33Sale Price
    bottom of page