top of page
Këto dollakë yoga capri me brez të lartë elastik janë zgjidhja perfekte për joga, palestër ose thjesht një mbrëmje komode në shtëpi.

• 82% poliester, 18% elastik
• Pëlhurë elastike shumë e butë me katër drejtime
• Rrip i rehatshëm me bel të lartë
• Gjatësia e mesit të viçit
• Qepje e sheshtë dhe kapëse
• Komponentët bosh të produktit në SHBA dhe Meksikë me burim nga Kina
• Komponentët bosh të produktit në BE me burim nga Kina dhe Lituania

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "Coin's up" Dollakë Capri për Joga për Femra

$49,50 Regular Price
$42,08Sale Price
    bottom of page