top of page
Pavarësisht nëse jeni duke përgatitur një drekë të thjeshtë të shëndetshme apo një darkë të bukur, një përparëse mund të jetë mburoja juaj kundër derdhjeve të ushqimit, nxehtësisë ose papastërtisë. Porositni përparësen 100% prej pambuku organik dhe lëkundeni kuzhinën tuaj me stil!

• 100% pambuk organik
• Pesha e pëlhurës: 7,08 oz/yd² (240 g/m²) 
• Rripa të rregullueshëm
• Xhep i madh përpara në pjesën e përparme me 2 ndarje
• Produkt bosh me burim nga Bangladeshi

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

Përparëse LLTFF Chef (pambuk organik)

$39,50 Regular Price
$33,58Sale Price
    bottom of page