top of page
Mos lejoni që djegia nga dielli, era, rëra apo elementë të tjerë t'ju shkatërrojnë ditën! Ky mbrojtës i lëmuar dhe i gjithanshëm kundër skuqjes me mëngë të gjata do t'ju mbrojë ndërsa argëtoheni duke bërë sport. Ajo është e pajisur me tegela të sheshta ergonomike dhe pak më e gjatë se maja juaj e zakonshme për rehati dhe mbrojtje shtesë.

• 82% poliester, 18% elastik
• Pëlhurë shtrirjeje shumë e butë me katër drejtime që shtrihet dhe rikuperohet në kryq dhe në kokrriza për së gjati
• UPF 50+
• Trup më të rehatshëm dhe mëngë
• Qepje e sheshtë dhe kapëse
• Komponentët bosh të produktit me burim nga Kina

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "All-Over" Exclusive Rash Guard

$49,50 Regular Price
$42,08Sale Price
    bottom of page