top of page
Ky sytjena sportive është maja e përsosur e stërvitjes për të ushtruar. Pëlhura e ngjeshjes së bashku me rripat e përparmë dhe të shpatullave me dy shtresa sigurojnë mbështetje të madhe gjatë vrapimit, kërcimit ose pompimit të hekurit. Vishni atë gjatë stërvitjes ose stilojeni si një bluzë rruge në ditët me diell!

• Pëlhurë me ngjeshje: 78% poliester, 22% material elastik
• Veshje rrjete sportive: 92% poliestër, 8% material elastik
• Pesha e pëlhurës për pëlhurën e ngjeshjes: 8,25 oz/yd² (280 g/m²) dhe veshje me rrjetë sportive: 4,42 oz/yd² (150 g/m²),
• Jo-përmes
• Ka hapje për mbushje të lëvizshme dhe të veshur plotësisht me rrjetë
• Mbushje e lëvizshme e përfshirë
• Pjesa e përparme me dy shtresa
• Siluetë Longline
• Komponentët e produktit bosh me burim nga Spanja, Kina, Gjermania, Tajvani dhe Turqia

Ky produkt është bërë posaçërisht për ju sapo të bëni një porosi, prandaj na duhet pak më shumë kohë për ta dorëzuar atë tek ju. Bërja e produkteve sipas kërkesës në vend të shumicës ndihmon në reduktimin e mbiprodhimit, ndaj faleminderit që keni marrë vendime të kujdesshme për blerjet!

LLTFF "Gratë e Pushtetit" Sutjena sportive Longline për femra

$49,50 Regular Price
$42,08Sale Price
    bottom of page